Bliv medlem

Banker dit hjerte også for Tanzania og børnehjemsbørn? Så bliv medlem af Hjerter for Tanzania. Du kan enten være gratis eller betalende medlem. Du kan læse mere om vores medlemsskaber nedenfor. 

Vores medlemskaber

Betalt medlemskab

Som betalende medlem af Hjerter for Tanzania betaler du 100 kr. per kalenderår i medlemskab. Pengene går selvfølgelig ubeskåret til børnene. Du vil modtage vores nyhedsbreve og blive inviteret til den årlige generalforsamling.

Hvis du vil være betalende medlem, skal du sende en mail til os på kontakt@hjerterfortanzania.dk, hvor du oplyser dit navn og e-mail. Derudover skal du overføre 100 kr. med MobilePay til 10767. Vi bruger udelukkende dine kontaktoplysninger til at sende nyhedsmails og indkalde til den årlige generalforsamling. Et betalt medlemskab skal fornyes ved årsskiftet. Vi sender en mail, når det er tid til at betale for det nye år.

Gratis medlemskab

Som gratis medlem af Hjerter for Tanzania støtter du vores arbejde med din opbakning til projektet. Måske du også har lyst til at fortælle venner og familie om Hjerter for Tanzania? Du vil modtage vores nyhedsbreve og blive inviteret til den årlige generalforsamling.

Hvis du vil være gratis medlem, skal du sende en mail til os på kontakt@hjerterfortanzania.dk, hvor du oplyser dit navn og e-mail. Vi bruger udelukkende dine kontaktoplysninger til at sende nyhedsmails og indkalde til den årlige generalforsamling. Et gratis medlemskab løber, indtil du opsiger det.