Lad os hjælpe børn, der lever svære børneliv

Støt os

Ved Hjerter For Tanzania kan du hjælpe børnehjemsbørn, der lever nogle meget svære børneliv. Du kan hjælpe dem, ved at donere penge til Hjerter for Tanzania. Du vælger, om du vil hjælpe børnene med at få:

Vi lover, at hver en krone går ubeskåret til børnene. De administrative omkostninger ved Hjerter for Tanzania dækker vi nemlig selv.

Du kan læse mere om de forskellige måder at hjælpe på herunder.

Basale behov

På børnehjemmene har de i perioder ikke råd til at dække børnenes basale behov for mad, vand og lægehjælp. Når det er tilfældet, kontakter de Hjerter for Tanzania, og hvis vi har penge til det, køber vi dét, de mangler. Bagefter lægger vi billeder af den betalte vandregning, sækken med ris, eller barnet, der har fået medicin, på vores instagram konto. På den måde er det tydeligt at se, at hjælpen er nået frem. Ofte går der under 24 timer, fra børnehjemmene kontakter os, til de har modtaget dét, de mangler.

Hvis du vil hjælpe med at dække børnenes basale behov, kan du overføre et valgfrit beløb til Hjerter for Tanzania med MobilePay til 10767. Skriv gerne ”Basale behov” i overførslen, så vi ved, at det er denne sag, du har hjerte for. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere.

Uddannelse

Vil du hjælpe et barn til en bedre fremtid, kan du enten sponsorere skolegang eller et kursus. Mange børnehjemsbørn går ikke i skole. Det er et stort problem, da uddannelse er helt afgørende for, at de senere i livet kan få et arbejde og forsørge sig selv og dermed bryde den sociale arv. Som sponsor af et barns uddannelse vil du følge dit sponsorbarn tæt under hele uddannelsen. Du vil løbende modtage billeder af barnet, skolen, karakterblade og skoleopgaver. Ved særlige lejligheder kan I også mødes på FaceTime, eller du kan besøge dit barn i Tanzania. Hvis du vil hjælpe børnene med at få en uddannelse, eller er nysgerrig efter at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os.

Sponsorer skolegang

Når du sponserer et barns skolegang, følger du barnet gennem hele skolegangen. Vi samarbejder primært med en kostskole, der hedder Nuru Njema Primary School. Her får børnene undervisning af høj kvalitet, tre måltider om dagen, deres egen seng at sove i og hjælp til lektielæsning. Vores børn på skolen stortrives og bliver meget dygtige.

Det koster cirka 450 kr. om måneden at sponsorere et barns skolegang.

Sponsorer et kursus

Langtfra alle børnehjemsbørn kommer nogensinde i skole. Men de har stadig mulighed for at få et arbejde og forsørge sig selv, hvis de får et kursus som skrædder, receptionist, kok eller chauffør.

Et kursus varer typisk 6 til 12 måneder og koster 1.000 – 2.000 kr. i alt. Så det er en billig måde at hjælpe et ungt menneske til en langt bedre tilværelse.

Gode oplevelser

Hjerter For Tanzania tror på, at gode oplevelser og minder giver børnene styrke og glæde, som kan hjælpe dem, når livet er svært. Vi vil derfor gerne give børnene oplevelser, så de ikke bare overlever, men lever.

Kun børnenes og Hjerter for Tanzanias sponsoreres fantasi sætter grænsen for, hvilke oplevelser, der kan arrangeres. Vi har tidligere lejet busser og taget alle børnene med på stranden eller på legepladsen. Vi har købt en musikafspiller og danset, og vi har købt en fodbold og arrangeret fodboldkampe, og vi har lavet smykker, perleplader og leget med lego.

Hvis du vil hjælpe med at give børnene gode oplevelser, kan du overføre et valgfrit beløb til Hjerter for Tanzania med MobilePay til 10767. Skriv gerne ”Oplevelser” i overførslen, så vi ved, at det er denne sag, du har hjerte for. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere

Tak for din interesse!

Støt os via MobilePay

Du kan støtte ved at sende et valgfrit beløb med MobilePay til 10767.

Ønsker du, at dine penge er øremærket et bestemt formål, så skriv “basale behov”, “uddannelse” eller “gode oplevelser” som kommentar til din overførsel.